andreaboqvist

Hej bloggisen

Publicerad 2014-06-23 17:51:09 i dagligt ordspråk, recept, träning,

imorgon ska jag till Skåne någonstans på mässa med jobbet tills torsdag, ska bli riktigt skoj! fått lära mig en del om ngn pool osv idag som jag dka försöka sälja där nere! ska bli intressant å se om jag faktiskt kan sälja eller inte...? hihi
fått egna visitkort o hela fadderittan! det ni;) 

ska strax packa grejerna o ge mig iväg på thaiboxningen. ska bli gött! imorgon bloggar jag i bilen tänkte jag. då dyker en hel del bilder upp hade jag tänkt:) puss så länge! 
jag, malin & gurrab brunchade i söndags. mmmmm! 


midsommarfirande

Publicerad 2014-06-21 13:36:09 i dagligt ordspråk,

mmmmm hur gott? midsommaren blev inte riktigt vad vi tänkte oss... som vanligt, right? men den blev bra i vilket fall!! lunch hos elina med Daniel & malin, vidare till Knutsson ett kvarter bort o där var der partyparty. hade så skoj! o mysigt med partytält & lampor o allt! 
börjar jobba 16.00.. så ska käka lite brunch, duscha, försöka hitta mitt golv som för tillfället inte syns... plocka ur diskmaskinen osvosvosv. kommer aldrig  hinna.. finns så mkt att göra & så lite tid. 

ska sätta mig imorgon med bloggen. så då kan ni räkna med inlägg framöver :) puss !!

vet inte vart jag ska börja

Publicerad 2014-06-14 14:23:37 i dagligt ordspråk, staplade känslor,


verkligen tagit en paus. även om jag ligger i sängen nu. med en uppäten frulle framför mig & en film som just tog slut så har jag ingen ork. 
solen lyser utanför fönstret, duschen kallar men jag kan knappt röra mig. 

mitt hjärta & hjärna är som en röra efter dessa fartfyllda & känslomässiga veckorna. ska ta mig tid & fixa på bloggen med massa bilder & texter...bara inte idag. förlåt för det, hoppas ni har en bra helg !!

Om

Min profilbild

Andrea Maria Boqvist

Hej! Här möter ni en glad sprallig tjej på 19 år från Skövde. Näst intill gift med spinningcykeln på gymet men har ett hemligt förhållande med bakskafferiet. Tar mig gärna fram på en long/snow-board och då gärna med bra musik i lurarna. Det bästa jag vet är långa sms, långa promenader och långa kyssar. Tycker mindre om maskar, ärtsoppa och missförstånd. varmt välkommen

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela