andreaboqvist

jag får mamma att dansa i morgonrocken.

Publicerad 2012-04-29 19:52:16 i dagligt ordspråk,
hahahahhaah jag har rätt jävla tråkigt har jag hört. lyssnar även på linda bengtzing. mamma svänger runt ute i hallen och sjunger "jag ljuger så bra" ...undrar vem jag har fått mitt handikapp ifrån. hahahah!!! så glad är jag. vet inte vad som hände, efter sms "utbrottet" på elina. puss på dig. så lyssnade jag på denna:
Norlie & KKV – Där jag hänger min hatt
höj volymen och dansa runt. ingen ser? tagga valborg imorgon pusspuss


snabbspolad sammanfattning.

Publicerad 2012-04-29 12:55:41 i dagligt ordspråk,
HAHAHHA vad saknas på den här bilden!! den har allt.

fire. we were on fira. like totally. 
den absolut bästa kvällen på länge! kom till erik, där då martin, gustav och filip befann sig. sen handlade hela eftermiddagen om : mat, handla, göra iordning sig, pengar, dricka och HEJHEJHEJ!
elsa stapplade in runt 18 och strax innan henne kom sofia. vi fixade jordgubbsdrinkar. gottigott. 
näääääääär kvällen kom , så tände grabbarna grillen och det gick ganska så bra faktiskt. 
en cykeltur senare så hade vi mer juice och chips. fler folk kom, och vi flyttade in i huset istället. mysigt. följde malin hem en bit, plockade blommor, var på donken & bakeoff. onödigt men gott. kebab är aldrig fel. 
väl hemma så drog vi en bastu. hahaa galen natt må jag säga. sen var det godnattgodnatt och gustav somnade först. ville bara säga det haha!

fredag, lördag, måndag? wooopwoop

Publicerad 2012-04-28 15:58:22 i dagligt ordspråk,

våmb hade seriepremiär och vi hade vår plats i klacken. en dag som denna. fan vad det va kallt, och blåste. jag hackade tänder, haha. väl hemma så var klockan nästan nio, och vi käkade lite, gjorde iordning oss och sen fick vi skjuts till öms bygdegård. inte sådär jätte rockigt, men ändå helt okej. en hel del goa personer och som sagt, på fest är alla kompis med alla. right? haha. lite goa bilder från gårdagen. malin har ej sagt ja till att jag får ladda upp dom, men skit samma ;)
ikväll blir det chillfest med grapparna och lite så, sen på måndag är det ju valborg. liten suput jag är. nejdå
fattar inte mac, så ah den bilden får väl va sne då...

Om

Min profilbild

Andrea Maria Boqvist

Hej! Här möter ni en glad sprallig tjej på 19 år från Skövde. Näst intill gift med spinningcykeln på gymet men har ett hemligt förhållande med bakskafferiet. Tar mig gärna fram på en long/snow-board och då gärna med bra musik i lurarna. Det bästa jag vet är långa sms, långa promenader och långa kyssar. Tycker mindre om maskar, ärtsoppa och missförstånd. varmt välkommen

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela