andreaboqvist

mitt i veckan dagen

Publicerad 2014-08-27 08:09:44 i dagligt ordspråk, naglar, träning,Onsdag. mitt i veckan. har försökt komma upp varenda dag på morgonen hela veckan men utan succé. igår gick jag dock en mil, lite förbränning innan frukost. så skönt! på kvällen var det två tjejer hos mig & fixade naglar & till sist svängde malin förbi och kollade paradise hotel med mig. drog även ut en glasbit ur foten sen i lördags haha... fyfan. men på lördag är det påt igen! 
ikväll väntar thaiboxningen!hundmamman number one

Publicerad 2014-08-22 21:01:00 i dagligt ordspråk, träning,

Idag fick jag rycka in som hundvakt. Chefen och kollegor var i jönköping på mässan, som under den dagen jag var med sög totalt. inte en order och helt folktomt. Dessa busungar sprang runt runt i min trädgård och somnade sååå gott på filten i min säng. söta små äckliga byrackor. stora - cesar och lille - napoleon.
Lisa kom hit strax efter 17.00 vi fikada scones och te. kollegorna kom förbi en stund efter mässan på en bit kladdkaka och kaffe. haft en trevlig em/kväll. många tankar kring framtiden som cirkulerar för tillfället. ska man plugga? resa? börja med att flytta hemifrån? städa rummet..? haha, imorgon blir det utgång och den är efterlängtad. Tequilan skall fram! Nästa helg är det påt igen, men första september (som lägligt nog är en måndag) ska det bli ordning och reda på tösa. träna äta sova. mål ska sättas och mål skall nås! om någon är sugen på detsamma så säg till, vi peppar tränar och uppnår delmål tillsammans! kom igen?! :D eller om någon bara vill göra någon gemensam sak över bloggen? 
godnattkram 
 

Om

Min profilbild

Andrea Maria Boqvist

Hej! Här möter ni en glad sprallig tjej på 19 år från Skövde. Näst intill gift med spinningcykeln på gymet men har ett hemligt förhållande med bakskafferiet. Tar mig gärna fram på en long/snow-board och då gärna med bra musik i lurarna. Det bästa jag vet är långa sms, långa promenader och långa kyssar. Tycker mindre om maskar, ärtsoppa och missförstånd. varmt välkommen

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela