andreaboqvist

hm.com

Publicerad 2011-12-30 22:15:20 i dagligt ordspråk,

det strulade just nu, men mamma får fixa det. SKA klicka hem dessa godingar.

nu ska jag göra bädda rent i sängen, göra iordning mig för sängen och sen kolla på en ny nedladdad film! mys.

frulle - stan+brudisar - sccchryd

Publicerad 2011-12-30 13:51:03 i dagligt ordspråk,

kvart i två är klockan och jag sitter vid frukostbordet mitt emot en storätare. det här med att gå upp i tid osv...finns inte nu. finns väl aldrig på loven eller?;) ska iallafall sminka mig och borsta gaddarna, sen ska jag ta en promenad till stan där elina och lisa väntar. ska till ryd sen (elina):) 
söta bilder hehe. nej


mitt andra hem (?)

Publicerad 2011-12-29 23:54:02 i dagligt ordspråk,

jag är just nu hos felix mer än jag är hemma känns det som. rätt gött ändå...hemma känns det bara som att alla tjötar på varandra och inga skratt som lurar bakom hörnen längre. hopas nästa år blir bättre! idag drog jag hem och skulle städa mitt rum, sprang först över hela torggatan för att hinna med bussen, som redan gått:( gud vad alla kollade och gud vad jag höll på att dö var trejde steg. väl hemma så kom lisa till mig. vackra lisa. åh vad jag gillar dig!!! vi snackade lite och hon valde nyårskläder ur min garderob..hehe! varsågod!:D rensade även plånboken på kvitton och annat skit...kul.jag och felix är oense om hur jag ska ha mitt hår på nyår. men utsläppt är så tråkigt!! mycket roligare att ha en fin uppsättning eller nått ju! menmen får se:) nu är jag (igen/som vanligt) hemma hos felix, ska inviga han nya 1,60 säng snart. GÖTT & GOSSSS! 
mig i busskuren. höhö

fingret va menat till mobilen, inte mig. hoppas jag >:(

Om

Min profilbild

Andrea Maria Boqvist

Hej! Här möter ni en glad sprallig tjej på 19 år från Skövde. Näst intill gift med spinningcykeln på gymet men har ett hemligt förhållande med bakskafferiet. Tar mig gärna fram på en long/snow-board och då gärna med bra musik i lurarna. Det bästa jag vet är långa sms, långa promenader och långa kyssar. Tycker mindre om maskar, ärtsoppa och missförstånd. varmt välkommen

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela