andreaboqvist

en underbar komplett dag

Publicerad 2013-10-29 22:08:26 i dagligt ordspråk,

jobbade som sagt natt, inatt:) vaknade runt 12.00 & drog direkt till stan för att fixa en sak på banken! och sen vidare med freja till gymet:) vi körde ett stenhårt jävla benpass, stolt över oss båda två! efter det var det matlagning & sen lite pimshäng med pojkvännen. hihi bästa pratstunden, ikväll blev jag riktigt nykär. nu ligger vi i min säng och kollar på "under the dome". verkar riktigt bra!!


en grillning på billingen

Publicerad 2013-10-28 19:50:06 i dagligt ordspråk, utflykter & resor,

mamma här om dagen till mig & gustav: 
Ska vi göra nåt kul idag ungdomar? det slutade med att vi grillade på billingehus, chico jagade ankorna & flög i vattnet & våra kläder & hår luktade bajs efter den där jävla röken. men kul, det hade vi allt!

chico hälsa på en annan vovve.
o den blöte bebisen blev buren till bilen haha!! störd som få. 
sitter på jobber för tillfället, jobbar till 02 inatt. men det är ganska lugnt hittils så ska nog gå bra! imorgon ska jag träna, sjukaste konditionen +ben. & fan vad jag ska svettas. oh yeah. 

Om

Min profilbild

Andrea Maria Boqvist

Hej! Här möter ni en glad sprallig tjej på 19 år från Skövde. Näst intill gift med spinningcykeln på gymet men har ett hemligt förhållande med bakskafferiet. Tar mig gärna fram på en long/snow-board och då gärna med bra musik i lurarna. Det bästa jag vet är långa sms, långa promenader och långa kyssar. Tycker mindre om maskar, ärtsoppa och missförstånd. varmt välkommen

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela