andreaboqvist

gofi och gruff. BFF ♥♥♥

Publicerad 2012-01-31 20:08:23 i


nyduschad och go. ska blåsa håret lite strax.
sen ska jag sova. som en kung. som en tung kung. som en tung kung, fast utan pung.
ska förmodligen sätta i mig en skål fil & müsli innan jag somnar, och ska även kika en film. men inga mer läxor. inget mer facebook. bara jag och underbara gofi & gruff. tänkte jag kunde visa dom här idag.

gruff till vänster och gofi till höger. kära gruff köpte jag i stockholm för bara något års sen tror jag, på LIDL. älskade LIDL hahah!! och gofi fick jag av min bror, oscar i födelsedags present när jag var..11-12 kanske. ingen aning. båda kopplar till oscar & det känns bra. med dom är jag trygg. samma sak med bror min.
denna filmen tänkte jag nu titta pååååååå så hejheeeeeeeeeeeeej! :*********gift. halvt om halvt

Publicerad 2012-01-31 14:36:33 i dagligt ordspråk,

jag hatar att diskutera. nyttigt? en blåbär smoothie full med c-vitaminer och massa saker är nyttig men vad ger en diskussion? inte ett skit...jooo men det ger färdighet i framtida livet. super viktigt att kunna diskutera och framföra sin åsikt på ett bra sätt! okej. men jag ska ha en blåbärssmoothie ändå. åh, heliga historia!!!! älskar dig...inte alls faktiskt. du suger. ikväll blir det bowling & plugg. får träffa Fanny imorgon då hon vad sjuk idag:( stackareeeee krya!:)
Drar till rådhuset efter skolan & ser en fika med Elvira. det var evigheter sen!!! Ska bli kul att prata hihi.
oså vill jag skicka en kram till en speciell person. du vet vem du är;) krigarn

gift med fanny nu!!! känns underbart

ensam och kall.

Publicerad 2012-01-30 22:51:12 i dagligt ordspråk,

just saying....
rullar ihop mig i fosterställning. tycker lite extra synd om mig själv. Gruff till höger & gofi till vänster, tack kompisarna. mina bästa gosedjur. tackar den som uppfann sms. min livs energi, stunder som dessa. godnatt

Om

Min profilbild

Andrea Maria Boqvist

Hej! Här möter ni en glad sprallig tjej på 19 år från Skövde. Näst intill gift med spinningcykeln på gymet men har ett hemligt förhållande med bakskafferiet. Tar mig gärna fram på en long/snow-board och då gärna med bra musik i lurarna. Det bästa jag vet är långa sms, långa promenader och långa kyssar. Tycker mindre om maskar, ärtsoppa och missförstånd. varmt välkommen

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela