andreaboqvist

12/05/15

Publicerad 2015-05-12 11:50:00 i dagligt ordspråk,

Jisses, det va ett bra tag sen jag va här inne och skrev! 
Det blir så, nivet - livet kommer emellan. men jag tycker ju det är kul att blogga så förstår inte varför jag jämt lägger av haha.. nåväl! 

livet rullar, och så gör jobbet i skara på pressbyrån. i sommar dock hittar ni mig på resecentrum i skövde, gött! 
hela augusti ska spenderas i sthlm, järna, hos bror min med familj. ska agera nanny är león och nikita. en grej jag verkligen ser fram emot!! frågan är dock hur jag ska få med mig alla saker upp, för att överleva en månad (?!) det får lösa sig.. 

thaiboxningen kommer i kläm i och med mina kvällspass på jobbet då & då, vilket är riktigt synd! men att träna i sig glömmer jag inte bort. igår sprang jag 9 km innan ett lätt gympass med gustav loft. har vant mig vid stc (livingroom) nu och trivs faktiskt bra där! speceillt med boxningssäcken hihi :D 
 
idag ska jag möta upp denise runt 13.30, triceps och biceps väntar! men först ska jag laga klart matlådorna för veckan. tre stränga "inget-socker" veckor står framför mig, dagarna går bra... det är på kvällen, bland godishyllorna på kvällen som det vattnas i munnen på mig. svinjobbigt. men det ska jag jobba på! 
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Andrea Maria Boqvist

Hej! Här möter ni en glad sprallig tjej på 19 år från Skövde. Näst intill gift med spinningcykeln på gymet men har ett hemligt förhållande med bakskafferiet. Tar mig gärna fram på en long/snow-board och då gärna med bra musik i lurarna. Det bästa jag vet är långa sms, långa promenader och långa kyssar. Tycker mindre om maskar, ärtsoppa och missförstånd. varmt välkommen

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela