andreaboqvist

känsla

Publicerad 2014-09-24 21:57:00 i dagligt ordspråk, recept, staplade känslor, träning,

känslan av varma armar, doften av blöt asvalt och ljudet av alla visselpipor. lycka, nervositet.
varma solstrålar, kylig vind och myror vid fötterna. tog oss tiden en dag för en gemensam fotografering. korten blev mycket användbara till bl.a tackkort. tack för den hjälpen tjejer! 
två kort av alla som togs som betyder lite extra mycket för mig. kan verkligen gå tillbaka till de där dagarna. underbara. precis som mina tjejer. jag älskar er.
 
idag har jag provjobbat klart för kommunen som städare. fyfan imorgon blir det "sovmorgon" iallafall några timmar längre än 05! urs! thaiboxningen idag var riktigt givande och bastade efter det samt tog några minuter i solariumet. mumsigt. mår riktigt toppen bra, helt mör i kroppen. nu ska jag ta ut sconsen ur ugnen, hälla upp te och lägga mig framför paradise hotel. hade i hackade nötter, havregryn och torkade plommon idag - får se om det smakar! :)
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Andrea Maria Boqvist

Hej! Här möter ni en glad sprallig tjej på 19 år från Skövde. Näst intill gift med spinningcykeln på gymet men har ett hemligt förhållande med bakskafferiet. Tar mig gärna fram på en long/snow-board och då gärna med bra musik i lurarna. Det bästa jag vet är långa sms, långa promenader och långa kyssar. Tycker mindre om maskar, ärtsoppa och missförstånd. varmt välkommen

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela