andreaboqvist

.TABATA STRENGTH.

Publicerad 2014-10-04 12:36:00 i tips, träning,

jössös! TABATA va svinbra, bortsett från att han som ledde passet inte kunde räkna haha, nervös med så många snygga tjejer i samma sal? hahaha... men passet passade mig jättebra! i och med att jag går fram & tillbka till och från gymet så får jag även lite motion. 30 min intensiv träning kan räcka en lördagsmorgon kan jag tycka, sen kan man ju komplettera med crosstrainer eller lite andra övningar om man känner för det! glatt överraskad blev jag när rebecca kom in genom salsdörren, hihi kul att köra med folk man känner! så vi höll varandra sällskap i bastun sen. hela kroppen slappnar av och jag blir helt mör i alla muskler efteråt - total avkoppling. 
 
har publicerat några bilder under hashtaggen #octoberstrong, men är fortfarande ensam. BARA jag som tränar eller? kom igen! jag vill se era bilder och vad ni gör :D GOGO!
 
nu har jag den heliga brickan framfrör mig. testade igår att lägga lite mörk choklad på kvargen med müsli, supergott! men bara för att det är helg ;) en blåbärssmoothie och ett ägg. ska kolla en film eller pilla på datorn en stund innan malin hämtar mig för hockeytimmar i törebodas hall.

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Andrea Maria Boqvist

Hej! Här möter ni en glad sprallig tjej på 19 år från Skövde. Näst intill gift med spinningcykeln på gymet men har ett hemligt förhållande med bakskafferiet. Tar mig gärna fram på en long/snow-board och då gärna med bra musik i lurarna. Det bästa jag vet är långa sms, långa promenader och långa kyssar. Tycker mindre om maskar, ärtsoppa och missförstånd. varmt välkommen

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela