andreaboqvist

eastbay, underbara eastbay

Publicerad 2014-08-16 12:14:25 i dagligt ordspråk, tips,

 
dessa två godingar är nu beställda! tröttnat lite på converse och har varken ett par svarta eller vita skor så valet var inte svårt alls. storlek 39, (5.5) hittade en 20% rabbattkod också, svinlätt! bara googla lite.. så dessa två får jag hem för ca 1600 kr plus frakt från usa. hur bra? EASTBAY nike.com säljer ett par för 1400... gaaah. 

för övrigt har jag nu kommit hem från norrland. hemresan va bedrövlig :( bil i timme, sen flygförseningar, pissig service och hemlängtan. det var inget annat än plattan i mattan när vi åkte från götet och hemåt. hunnit med och träffa de flesta saknade människorna på hemmaplan. ett trevligt kallas för moa på torsdagen, följt av en liten utgång. varit på en uppfriskande massage och hos frisören, behövligt båda delar! gårdagen bjöd på göteborg med denise, gosigt! ikväll blir det käk hos lisa följt av förfest hos denise och sen en festlig utgång. klackarna i taket mina vänner. nu ska jag faktiskt förbereda lite inlägg med student och balbilder, förlåt för sådan försening.. men livet kom emellan. 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Andrea Maria Boqvist

Hej! Här möter ni en glad sprallig tjej på 19 år från Skövde. Näst intill gift med spinningcykeln på gymet men har ett hemligt förhållande med bakskafferiet. Tar mig gärna fram på en long/snow-board och då gärna med bra musik i lurarna. Det bästa jag vet är långa sms, långa promenader och långa kyssar. Tycker mindre om maskar, ärtsoppa och missförstånd. varmt välkommen

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela