andreaboqvist

en vecka till ..

Publicerad 2014-09-03 17:31:44 i dagligt ordspråk, staplade känslor,

bloggen hänger löst i mina händer för tillfället... har jag annat för mig? naaaa, men det lockar inte. ska ska ska komma igång på riktigt. men det är svårt att kicka dig själv i röven. 
ligger hemma från jobbet, gjort sen i måndags. har en (förmodligen) svullen lymfkörtel & fått antibiotika för denna nu.. så har ont, är orklös & seg. troligtvis blir det jobb imorgon, får se hur natten går! och jag som skulle ge gärnet från & med 1 september.. haltar fram & åt äpplepaj senast igår 23.15 haha...good luck. 

i lördags var jag på en underbar kräftskiva iallafall, härligt värre med fina peeps. vi sa lite hejdå till amanda som är på sin resa till USA nu. önskar dig all lycka till! :) något sugen jag med på att bara dra.. 
mycket runt omkring som stretat emot för tillfället...svårflirtad av veckodagarna för tillfället om man kan säga så.. hoppas ni haft en trevlig helg & en bra start på veckan. längtar tills jag kan känna så! Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Andrea Maria Boqvist

Hej! Här möter ni en glad sprallig tjej på 19 år från Skövde. Näst intill gift med spinningcykeln på gymet men har ett hemligt förhållande med bakskafferiet. Tar mig gärna fram på en long/snow-board och då gärna med bra musik i lurarna. Det bästa jag vet är långa sms, långa promenader och långa kyssar. Tycker mindre om maskar, ärtsoppa och missförstånd. varmt välkommen

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela