andreaboqvist

elfte juli

Publicerad 2014-07-11 16:02:30 i dagligt ordspråk, träning,

Jag mår bra igen! lyckligast i världen haha! men tiden till träning verkar inte finnas ändå.. i onsdags så valde jag rosa onsdag på glädje med mina närmaste framför träningen. i och för sig ett superbra val, men inte för mitt inre kanske haha... nu blir det att ta det lite lugnt på den fronten ett tag känner jag. 

åker till elina ikväll, vi ska bada mysa & äta tacos! börjar 11 imorgon på max, så tänkte mig en go lördagsworkout på berget efter det. är i stoooort behov av en massage också, måste boka tid snarast.. 

igår var det bad i boulogner på em, men fick även med mig malin en sväng på kvällen hihi. det är bra mysigt där tycker jag!

fler såna här bilder ska jag bjuda på, nu kör vi:) 

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Andrea Maria Boqvist

Hej! Här möter ni en glad sprallig tjej på 19 år från Skövde. Näst intill gift med spinningcykeln på gymet men har ett hemligt förhållande med bakskafferiet. Tar mig gärna fram på en long/snow-board och då gärna med bra musik i lurarna. Det bästa jag vet är långa sms, långa promenader och långa kyssar. Tycker mindre om maskar, ärtsoppa och missförstånd. varmt välkommen

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela